email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dezvoltatorul Software 1C Romania, parte a grupului 1C International, lanseaza anual programe pentru managementul afacerilor

Dezvoltatorul Software 1C Romania, parte a grupului 1C International, lanseaza anual programe pentru managementul afacerilor
contabilitatemanagementafaceri1C

Produsul de top al 1C este programul de contabilitate, care i-a facut celebri la nivel international.

Programul se adreseaza intreprinderilor de toate dimensiunile, din toate sectoarele de activitate, de la cele cu profil general, de comert, productie, prestatoare de servicii pana la cele de import-export.

Avand posibilitatea gestionarii cu usurinta a tuturor departementelor unei firme: financiar-contabil, vanzare, aprovizionare, productie, salarizare și multe altele. Produsele oferite au o baza de date consolidata in 8 limbi de circulatie internationala.

 Cristina Geana – expert contabil, ne prezinta pe scurt principalele avantaje ale colaborarii cu 1C:Romania:

De ce 1C:Contabilitate? 

Am descoperit 1C:Contabilitate ca fiind unealta potrivita pentru firma mea de contabilitate, am folosit-o și cand eram contabil independent. Unul dintre cele mai importante plusuri pe care il aduce in piata romaneasca este analiza de business, eficientizarea resurselor umane, dar și solutii software customizate.

Am descoperit un sistem integrat de gestiune comerciala, iar adaptarea lui la fiecare nișa m-a ajutat sa imi maresc portofoliul de clienti.
 

Ce ai avut de caștigat folosind 1C:Contabilitate?

Unul dintre cele mai importante avantaje aduse din perspectiva bugetului unei firme, este eficientizarea resurselor umane. Veti simti in scurt timp o scadere a costurilor și o optimizare a activitatilor zilnice.

Pentru ca vorbim de un produs atat de complex, care este costul?

Cand vorbim de pret ne raportam la plus valoarea adusa. Complexitatea produsului este datorata experientei de peste 7 ani cu piata romaneasca, de aceea nivelul de pret este accesibil atat pentru mediul de afaceri cat și pentru contabili. Pretul este afișat pe site-ul www.1c.ro.

Pentru cine il recomanzi?

In primul rand oamenilor de afaceri, pentru ca detin in timp real controlul asupra finantelor și proceselor de business din companie. Este un program construit dupa principiul ERP, astfel, toata gestiunea economica a firmei este efectuata in 1C:Contabilitate.

Totodata, il recomand contabililor. Avand baza de date comuna cu clientul, unde se opereaza toate documentele. Eu am acces oricand la sistem pentru a face verificari și declaratii. La aceste beneficii, adaug echipa dedicata de support, care raspunde in timp real la orice intrebare.

Ce aduce 1C Romania nou in piata?

Noutatea in randul programelor de contabilitate, este lucrul la distanta, importul datelor in sistem la un singur click, analiza rapoartelor pentru manager și contabil. Preluarea informatiei din date externe (extras de cont, preluare facturi, avize, comenzi), schimb de date cu aplicatii mobile, EDI, E-Commerce și accesul la informatie online.

Concluzionand, programul 1C:Contabilitate este potrivit multor sectoare de activitate, indiferent de dimensiunile intreprinderilor, de la cele cu profil general, de comert, productie, de prestari servicii, agricultura, transport international, alimentatie publica, IFN-uri.

 

1C - RETEAUA PARTENERILOR CONTABILI

 

 

Aduce in paralel o serie de avantaje atat pentru firma de contabilitate cat și pentru clientii acesteia, precum:

 

 

Mai multe detalii despre programul 1C:Contabilitate 


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
contabilitatemanagementafaceri1C


Data aparitiei: 09 Decembrie 2019
Ultima actualizare: 13 Decembrie 2019

Votati articolul "Dezvoltatorul Software 1C Romania, parte a grupului 1C International, lanseaza anual programe pentru managementul afacerilor":
Rating:

Nota: 3.33 din 5 din 3 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X