email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bolos anunta ca a fost finalizata reorganizarea ANAF: 'Se vor putea desfasura permanent, la orice ora, actiuni de control la toate categoriile de contribuabili'

Bolos anunta ca a fost finalizata reorganizarea ANAF: 'Se vor putea desfasura permanent, la orice ora, actiuni de control la toate categoriile de contribuabili'
control fiscalreorganizare anafantifraudainspectorul antifrauda

Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a anuntat finalizarea reorganizarii ANAF, afirmand ca aceasta va intensifica eforturile de combatere a fraudei. De asemenea, ministrul a mentionat ca se reorganizeaza activitatea Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili, pentru a crea un cadru unitar de colectare si a asigura o organizare mai eficienta. 

Exista acum chiar si o functie specifica: inspectorul antifrauda

Ministrul Finantelor considera ca lupta impotriva fraudei va atinge un nou nivel in urma reorganizarii ANAF, care a fost deja finalizata. O noutate in acest context este introducerea unei functii specifice: inspectorul antifrauda.

Cartea Neagra a Controlului Fiscal te transforma intr-un contabil informat! Afla totul despre regulile inspectiei fiscale, drepturile ce-ti revin inainte si in timpul controlului, contestarea actului administrativ rezultat in urma inspectiei fiscale etc. Sunt asii din maneca ta! Click aici >>


"Am finalizat reorganizarea ANAF, care va duce lupta antifrauda la un alt nivel.

Avem acum functia specifica de inspector antifrauda, care permite imbunatatirea structurii de control operativ in lupta impotriva evaziunii.

In plus, asiguram operationalizarea structurilor teritoriale judetene care urmaresc combaterea activitatilor economice ilicite. Astfel, se vor putea desfasura permanent, la orice ora, actiuni de control la toate categoriile de contribuabili, indiferent de forma de organizare, dar si in orice loc, indiferent de forma sub care se desfasoara activitati economice.

Mai mult, reorganizam activitatea Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili, pentru a avea un cadru unitar al activitatii de colectare si pentru a avea o organizare mai fluida.

De asemenea, se reorganizeaza Directia generala executari silite, pentru a accelara procedurile de valorificare a bunurilor confiscate si intrate in proprietatea privata a statului.

Acest amplu proces de reorganizare este un pas crucial pentru a ne asigura ca ajungem sa colectam eficient acei bani care trebuie sa mearga catre investitii, functionarea institutiilor medicale, pensii, alocatii, nu in economia neagra.", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Foto: www.facebook.com/BolosIoanMarcel


de Alina Ilie

NOUTATI Contabile 2024

NOUTATILE momentului sunt aici:


 E-FACTURA - de la 1 iunie se dau deja amenzi!
- Legislatia explicata + Intrebari si Raspunsuri

E-TRANSPORT - intra in totalitate in vigoare - atentie, amenzi!
- CE s-a schimbat si CUM trebuie sa aplicam noua lege

E-TVA - ultimele noutati, OUG nr. 70

Impozite, Salarii, TVA, Contabilitate, Procedura fiscala, case de marcat - noutati

Dezbatem NOUTATILE la Conferinta Nationala de Fiscalitate si Contabilitate - transmisa LIVE in 6 august 2024

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
control fiscalreorganizare anafantifraudainspectorul antifrauda


Data aparitiei: 27 Mai 2024

Votati articolul "Bolos anunta ca a fost finalizata reorganizarea ANAF: 'Se vor putea desfasura permanent, la orice ora, actiuni de control la toate categoriile de contribuabili'":
Rating:

Nota: 4.75 din 5 din 2 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X