Smart Bill ofera acces tuturor IMM-urilor din Romania la SmartBill Conta, prima aplicatie de contabilitate online care face legatura in timp real intre antreprenori si expertii contabili.
Programul a fost prezentat initial in anul 2017, in fata unei audiente formata din peste 400 de experti in domeniu, iar pana in prezent, aplicatia a fost testata si utilizata de peste 500 de companii din Romania in versiunea “private beta”.
De acum, aplicatia SmartBill Conta poate fi utilizata de toate IMM-urile din Romania
“Am tinut cont de feedback-ul contabililor si am inclus in SmartBill Conta principalele cereri ale acestora, inclusiv un modul de salarii care genereaza si mult prea celebra declaratie D112. SmartBill Conta este o aplicatie asteptata de mii de companii, acum suntem in fata unei versiuni care satisface cele mai multe nevoi, insa munca noastra nu se opreste aici. Avem in plan o multitudine de optimizari si integrari care vor usura enorm munca antreprenorilor si contabililor, estimam ca va reduce cu 50% munca manuala”, a declarat Alexandru Leca, Project Manager SmartBill Conta.
Firmele de contabilitate au acces gratuit la programul SmartBill Conta
Programul acopera principalele fluxuri contabile, iar toate rapoartele disponibile sunt structurate astfel incat sa fie usor de inteles si analizat. Printre functionalitatile care diferentiaza SmartBill Conta de alte programe de contabilitate se numara prelucrarea automata a documentelor de la clientii care folosesc deja SmartBill, dar si prelucrarea semi-automata a extraselor de cont de la principalele banci. Firmele de contabilitate au acces 100% gratuit la aplicatia Smart Bill Conta.
Aplicatia a fost testata de peste 500 de companii in versiunea “private beta”
Operare SAGA Exemple practice si recomandari
Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 12 actualizari
Impozitarea veniturilor din chirii 2024
“Viziunea noastra este ca SmartBill o sa devina un ecosistem care sa elimine munca manuala, aducand castiguri majore de timp, bani si oportunitate firmelor din Romania, iar SmartBill Conta este cel mai important in aceasta directie. Spre exemplu, o vanzare lansata intr-un magazin online sau intr-unul fizic poate genera factura si scadea gestiunea automat si mai mult, va ajunge in timp real la contabilitate. O alta facilitate cheie este importul extraselor de cont din banca si reconcilierea semi-automata a incasarilor si platilor, care scuteste foarte mult timp atat in cadrul firmei client cat si la firma de contabilitate”, a declarat Radu Hasan, CEO Smart Bill
SmartBill Conta ruleaza pe serverele Amazon Web Services, cel mai important furnizor de infrastructura Cloud din lume, asadar datele utilizatorilor sunt permanent in siguranta. Aplicatia are cerinte minime de instalare, utilizatorii avand nevoie doar de un computer si acces la internet pentru a demara activitatea.
Serviciile Smart Bill sunt utilizate, in prezent, de peste 55.000 de clienti, de la PFA-uri, la companii mici si mijlocii, si pana la multinationale, din toate sectoarele de business, precum servicii si comert. Peste 2 milioane de facturi sunt emise lunar, cu o valoare de peste 2 miliarde de euro pe an.
Despre Smart Bill
Dezvoltat in 2007, de antreprenorii Radu Hasan, Ioana Hasan si Mircea Capatina, Smart Bill este in prezent cel mai utilizat si cel mai apreciat program de Gestiune si Facturare de pe piata din Romania, cu peste 55.000 de clienti.
Smart Bill se adreseaza unei plaje mari de clienti, de la PFA-uri, companii mici si mijlocii, si pana la multinationale, din toate domeniile de business. Prin intermediul Smart Bill se emit lunar peste 2.000.000 de facturi si se factureaza peste 2 miliarde de euro anual.
In 2014, compania sibiana Intelligent IT, furnizorul programului Smart Bill, a lansat versiunea de facturare cloud, un punct important in dezvoltarea pe termen lung a brandului. Doi ani mai tarziu, Smart Bill isi completeaza portfoliul de servicii cloud cu optiunea Gestiune Cloud.
In 2016, Smart Bill a beneficiat de o investitie de 1 milion de euro din partea fondurilor de investitii Catalyst Romania si Gecad Group, care au preluat printr-o operatiune de majorare de capital peste 30% din actiunile firmei.