email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce planuri are statul pentru 2019: se ingheata angajarile, valoarea tichetelor de vacanta si se taie punctul de pensie

Ce planuri are statul pentru 2019: se ingheata angajarile, valoarea tichetelor de vacanta si se taie punctul de pensie
cresterea salariuluivouchere de vacantapensii

2019 nu se anunta deloc a fi un an bun pentru romani, avand in vedere ca Guvernul ia in calcul mai multe masuri de austeritate. Va informam intr-un articol recent ca guvernantii se gandesc la amanarea majorarii voucherelor de vacanta pentru urmatorii doi ani. Din pacate, aceasta nu este singura masura care ar putea sa intre in vigoare in 2019. Ar putea sa se inghete angajarile la stat si sa se taie punctul de pensie.

Incepand cu 1 ianuarie 2019, pana la 31 decembrie 2019, se suspenda ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante din institutiile si autoritatile publice”, dupa cum se arata intr-un proiect de Ordonanta de Urgenta care ar putea fi aprobat in sedinta de Guvern de vineri, anunta adevarul.ro.


Guvernul mai anunta ca, in anul 2019, numarul maxim de posturi care se finanteaza din fonduri publice, pentru institutiile si autoritatile publice, indiferent de modul de finantare si subordonare, se stabileste astfel incat sa se asigure plata integrala a drepturilor de natura salariala acordate in conditiile legii, cu incadrarea in cheltuielile de personal aprobate prin buget, anunta aceeasi sursa.

Senatorul PNL Florin Citu a anuntat pe contul de Facebook ca Teodorovici confirma taierea pensiilor in 2019 si bugetul de austeritate!

Legea in vigoare ar creste punctul de pensie din IANAURIE 2019, conform formulei cu aproximativ 14%!!!. Punctul de pensie ar creste de la 1100 lei la 1254 lei la 1 ianuarie 2019.", mai precizeaza senatorul PNL.

Florin Citu face acuzatii grave la adresa PSD+ALDE, spunand ca acestia nu mai pot sa ascunda dezastrul.

Dar PSD+ALDE au distrus economia si NU MAI VOR sa aplice legea in vigoare. OUG, confirmat public de asa zisul ministru al finantelor, promite cresterea punctului de pensie din SEPTEMBRIE 2019 cu 15%. Punctul de pensie, promit acesti mincinosi, creste de la 1100 lei la 1256 lei. Cine ii mai crede? Nu spuneau ei ca si salariul minim creste de la 1 Noiembrie?



Nu pot sa mai ascunda dezastrul si taie pensiile.

Astfel, guvernul taie punctul de pensie in 2019 cu 1224 lei(sau 102 lei pe luna)!!!! Atat pierd pensionarii la punctul de pensie in 2019. Si ei sunt pusi de PSD+ALDE sa plateasca costul guvernarii dezastruoase din ultimii doi ani. Asta daca il mai cresc in septembrie. S-ar putea ca atunci situatia sa fie atat de grava la nivel global incat PSD+ALDE sa vina cu o noua taiere.
Fara aceasta golanie deficitul bugetar sare de 3%, asa cum este scris negru pe alb in proiectul de OUG.

Sa recapitulam.

PSD+ALDE taie pensiile in perioada cea mai vulnerabila pentru acesti cetateni. Pensionarii acum sunt nevoiti sa sa imprumute pana in septembrie pentru a acoperi cresterile de preturi care nu sunt compensate cu cresterea punctului de pensie. Si chiar si asa, ramane un lucru cert: in 2019 punctul de pensie este taiat cu 1224 lei pentru PSD nu aplica legea in vigoare.
”, a precizat senatorul PNL pe pagina de Facebook.


de Ghinea Viorica

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
cresterea salariuluivouchere de vacantapensii


Data aparitiei: 06 Decembrie 2018

Votati articolul "Ce planuri are statul pentru 2019: se ingheata angajarile, valoarea tichetelor de vacanta si se taie punctul de pensie":
Rating:

Nota: 4.69 din 5 din 13 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X