email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa iti schimbi programul de gestiune? Iata cum trebuie sa procedezi

aplicatia smart billgestiuneprogramul de gestiunegestiunea in smart billcrm

Programul de gestiune este, pentru multe companii, "inima" firmei. Acel loc in care totul trebuie sa fie actualizat si bine structurat, tocmai pentru a sti din timp ce se poate sau nu se poate intreprinde, indeosebi din punct de vedere comercial.

In general exista tendinta mutarii programului de gestiune catre solutii profesioniste, sau mult mai ofertante, dupa o perioada de timp. Evident, in acel moment apare intrebarea: "cum putem muta gesiunea in noul program cat mai usor si mai rapid?" Din fericire, exista solutii.

Mai intai, trebuie stiut ca gestiunea, la fel ca si contabilitatea, se constituie pe o baza de date cu o strucura pe mai multe planuri. Asa cum in contabilitate lucram cu conturi, rulaje sau solduri, asa si in gestiune vom structura baza de date pe:

- liste de preturi;
- liste de produse sau servicii;
- date de identificare ale clientilor si furnizorilor;
- numarul, locatia si tipul gestiunilor.

Acestea sunt informatiile de care avem neaparat nevoie atunci cand dorim sa lucram cu un program nou de gestiune. Tocmai pentru ca tranzitia sa fie cat mai usor si rapid de facut.

Pentru a avea un program de gestiune care sa va ajute in activitatea de zi cu zi, va recomandam Smart Bill (...vezi aici programul >>


Primul sau avantaj este ca veti putea importa in mod automat datele.

Pentru a importa informatii, puteti merge in sectiunea Nomenclatoare. Ca alternativa, datele pot fi introduse si manual, pozitie cu pozitie.

Veti putea importa si exporta fisierele in si din Excel, intr-un format prestabilit.

Atunci cand importati, va trebui descarcat un fisier model care, dupa completare, este incarcat in aplicatie.

Atentie: pentru a nu intampina probleme este obligatoriu sa respectam cu strictete coloanele stabilite.

Cu ce ne ajuta aceasta facilitate?

Cu foarte mult timp salvat, pe scurt. Stim cu totii ca atunci cand incepem lucrul intr-o noua aplicatie de gestiune, prin tranzitie, cea mai laborioasa munca este introducerea manuala, linie cu linie, a tuturor produselor si serviciilor, fiecare cu preturile lor. De aceea, preluarea automata este varianta care ne scuteste de timp pierdut si ne eficientizeaza munca.

Gestiunea in Smart Bill functioneaza si ca un CRM - ai posibilitatea sa introduci datele complete ale clientilor si furnizorilor – de la datele fiscale pana la telefon si adrese de mail.

Gestiunile se pot adauga manual in Smart Bill si presupun stabilirea tipului fiecarei gestiuni, a adresei si a gestionarului desemnat.

Dupa ce am adaugat gestiunea, putem importa dintr-un fisier Excel stocul care trebuie preluat de la inceputul activitatii. Tot prin aceasta operatiune putem adauga si produsele din nomenclator.

Acestea sunt, practic, cele mai importante aspecte care tin de configurarea modului de lucru cu gestiunea. Urmeaza apoi introducerea datelor cantitative: stocul de produse, rezultat in urma inventarierii.

Nu uitati ca este recomandat sa utilizati la maxim datele din gestiune, nu doar pentru scop strict contabil.

Aplicatii complexe precum Smart Bill va ajuta si sa respectati reglementarile legale, dar si sa obtineti rapoarte vitale pentru managementul companiei, legate de previzionarea a activitatii, preturi, disponibilitati, etc samd.


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
aplicatia smart billgestiuneprogramul de gestiunegestiunea in smart billcrm


Data aparitiei: 15 Iunie 2017

Votati articolul "Vrei sa iti schimbi programul de gestiune? Iata cum trebuie sa procedezi":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Avansuri de trezorerie: documente justificative pentru avansuri spre decontare si functiunea contului 542

    • Entitatile pot acorda sume in numerar sau prin banca, denumite avansuri spre decontare, puse la dispozitia angajatilor, in vederea efectuarii unor plati in numele societatii sau in vederea efectuarii unor deplasari in interes de serviciu. Avansurile spre decontare sunt sume puse la dispozitia administratorilor sau a salariatilor din entitate, in vederea efectuarii unor plati in numele acesteia. De regula, justificarea avansului si transformarea sa in cheltuiala efec...» citeste mai departe aici

  • Ordinea stingerii obligatiilor fiscale in fisa sintetica pe platitor

    • Daca un debitor datoreaza mai multe tipuri de obligatii fiscale, iar suma platita nu este suficienta pentru a stinge toate obligatiile, atunci se stinge obligatia fiscala pe care o indica debitorul, potrivit legii, sau care este distribuita potrivit prevederilor art. 163 din Codul de procedura fiscala, dupa caz, stingerea efectuandu-se, de drept, in urmatoarea ordine: a) toate obligatiile fiscale principale, in ordinea vechimii, si apoi obligatiile fiscale accesorii...» citeste mai departe aici

  • De ce este esential sa aveti Dosare Permanente ale Clientilor: 7 avantaje majore

    • Atunci cand sunt solicitate lucrari de audit interne/externe sau firma-client are inspectii fiscale, dosarul permanent furnizeaza toate documentele necesare pentru a sustine tranzactiile si operatiunile contabile ale clientului. Acest lucru reduce timpul si efortul necesar pentru pregatirea si gestionarea auditului si creste nivelul de incredere in fata auditorilor/inspectorilor.   Dosarul permanent este un instrument vital in procesul de tinere a contabili...» citeste mai departe aici

  • Impozitul minim pe cifra de afaceri (IMCA): formula de calcul si exemplu practic

    • Incepand cu anul 2024, contribuabilii care inregistreaza in anul precedent o cifra de afaceri de peste 50.000.000 euro si care, in anul de calcul, determina un impozit pe profit cumulat de la inceputul anului fiscal/anului fiscal modificat pana la sfarsitul trimestrului/anului de calcul mai mic decat impozitul minim pe cifra de afaceri stabilit potrivit unei formule prevazute la art. 181 alin. (3) din Codul fiscal, sunt obligati la plata impozitului pe pr...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X