email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mihaela Triculescu, ajunsa sef ANAF dupa ce a fost respinsa la Antifrauda

Mihaela Triculescu, ajunsa sef ANAF dupa ce a fost respinsa la Antifrauda
sef anaffinante publiceteodorovici

Mihaela Triculescu a fost numita la inceputul anului in functia de sef al ANAF-ului in locul lui Ionut Misa. Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, este cel c are a cerut demiterea lui Ionut Misa si i-a prezentat Vioricai Dancila, premierul Romaniei, mai multe propuneri pentru functia de presedinte al ANAF.

Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilita dupa evaluarea mai multor propuneri facute de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Doamna Mihaela Triculescu este economist cu o vasta experienta. In ultimii trei ani a fost practician in insolventa, asigurand managementul procedurii de insolventa pentru mai multe companii. Noul presedinte ANAF este licentiat in economie si absolvent al studiilor de master disciplina «Analiza diagnostic si evaluarea afacerilor» la Universitatea din Craiova, Facultatea de Stiinte Economice. Decizia de numire intra in vigoare la publicarea in Monitorul Oficial”, a transmis premierul Viorica Dancila, potrivit evz.ro.

Anul 2019 este un an cu foarte multe provocari, in special in zona economica, iar ANAF, ca principala institutie publica din Romania, trebuie sa-si schimbe radical comportamentul in economie. In primul rand, este nevoie de schimbarea mentalitatii, sa demonstreze ca are un tratament onest fata de contribuali”, a mai precizat Teodorovici.

In prezent ocupa functia de sef al ANAF, dar in 2015 a participat la proba orala pentru ocuparea unui post de inspector la Antifrauda si a fost respinsa.  

Pana acum Mihaela Triculescu a reprezentat companii aflate in proces cu Oficiul Registrului Comertului, Agentia Judeteana a Finantelor Dolj, Agentia Judeteana a Finantelor Publice Olt, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Craiova. Aceste firme aveau activitati in turism, agricultura, industrie alimentara, HoReCa, constructii, insa sunt si dosare in care a reprezentat companii in cauze in care sunt implicate si institutii ale statului.

Totodata, Mihaela Triculescu a fost contabila la SC Servicii Publice SA, firma de curatenie a Primariei Carcea, o comuna de 3.400 de locuitori din judetul Dolj.

Noul presedinte ANAF este licentiat in economie si absolvent al studiilor de master disciplina ”Analiza diagnostic si evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Stiinte Economice, potrivit unor informatii prezentate pe site-ul Guvernului Romaniei.


de Miruna Petrache

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
sef anaffinante publiceteodorovici


Data aparitiei: 08 Ianuarie 2019

Votati articolul "Mihaela Triculescu, ajunsa sef ANAF dupa ce a fost respinsa la Antifrauda":
Rating:

Nota: 4.4 din 5 din 5 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X