email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Corespondenta detaliata a conturilor. O singura inregistrare contabila incorecta iti poate aduce amenda de 4.000 de lei

Corespondenta detaliata a conturilor. O singura inregistrare contabila incorecta iti poate aduce amenda de 4.000 de lei
conturi contabileevaziune fiscalaamenda

Pare aproape imposibil sa faci slalom printre cele peste 500 de conturi si subconturi contabile, cu dezinvoltura? Nu si daca ai alaturi explicatiile celor mai buni experti si o lucrare unica pe piata de specialitate. 

Planul de conturi perfect utilizat sta la baza obtinerii unor situatii financiare corecte si complete! Dar… 9 clase/grupe au destula putere sa-ti creeze probleme serioase! 

Vezi Planul de conturi valabil 2023 versiunea actualizata
 

Necunoasterea corespondentei dintre conturi poate genera:

    • inregistrari contabile eronate! Urmarea: amenda ANAF!
    • situatii financiare compromise! Urmarea: amenzi, acuzatie de evaziune fiscala etc.! Cine-si doreste?
    • incapacitatea elaborarii unor analize serioase asupra performantelor economice ale firmei! Urmarea: decizii eronate, rezultate dezastruoase! Ai nevoie de asa ceva?

Din fericire, toate aceste neajunsuri majore pentru activitatea ta au fost luate in calcul si gasita SOLUTIA SALVATOARE pentru evitarea lor! Iti propunem acum lucrarea indispensabila oricarui contabil de SRL sau PFA: Corespondenta detaliata a conturilor pe principalele tipuri de operatiuni. 
 

Lucrarea contine si ultimele conturi introduse: 

  • contul 467 „Datorii aferente distribuirilor interimare de dividende”
  • contul 6053 „Cheltuieli privind consumul de gaze naturale”
  • contul 6058 „Cheltuieli cu alte utilitati”
  • contul 694 „Cheltuieli cu impozitul pe profit rezultat din decontarile in cadrul grupului fiscal in domeniul impozitului pe profit”
  • contul 794 „Venituri din impozitul pe profit rezultat din decontarile în cadrul grupului fiscal în domeniul impozitului pe profit”

8 motive VITALE pentru care n-ar trebui sa ratezi Corespondenta detaliata a conturilor

1. Lucrarea, in format tiparit, atinge in cele peste 100 de pagini un subiect sensibil, esential pentru corectitudinea si legalitatea documentelor tale justificative: corespondenta conturilor. Este UNICA lucrare cu acest subiect pe piata de specialitate! Click AICI pentru a completa formularul de comanda. 
 
2. Iti simplifica si securizeaza munca scutindu-te de erori in inregistrarile tale contabile. Ordinul nr. 1.802/2014 nu contine corespondenta conturilor. Ori tocmai aceasta corespondenta pune in lumina operatiunile principale desfasurate de firma care trebuie sa fie inregistrate in debitul/creditul fiecarui cont contabil. Lucrarea de fata te ghideaza in activitatea cotidiana, pentru rezolvarea problemelor aparute (atat cele uzuale, cat si cele mai putin frecvente).
 
3. Economisesti timp si energie pentru obtinerea unor raspunsuri corecte, sigure, perfect legale, extrem de utile pentru munca ta!
 
4. Gasesti raspuns corect in doar cateva secunde la orice intrebare a ta legata de corespondenta conturilor!
 
5. Te ajuta sa: 

- eviti inregistrari contabile gresite care se reflecta in situatii financiare eronate
- ai mereu o imagine fidela a performantei financiare a firmei tale
- iei intotdeauna deciziile potrivite pentru economia firmei tale!

6. Iti inlesneste cunoasterea aprofundata si utilizarea corecta a claselor de conturi si a conturilor.

7. Este un instrument gandit si creat exclusiv pentru a usura si securiza munca tuturor contabililor! Cu limbaj lesne de inteles si clasificari logice, aceasta lucrare se constituie intr-un instrument de lucru 100% practic! N-ar trebui sa lipseasca niciunui contabil!
 
8. Elimina riscul amenzilor care pot ajunge si la 4.000 de lei pentru o singura inregistrare contabila incorecta! 

 
NU pierde aceasta ocazie unica! Achizitioneaza Corespondenta detaliata a conturilor pe principalele tipuri de operatiuni.


de Ghinea Viorica

NOUTATI Contabile 2024

Va invitam la Turneul National de Fiscalitate si Contabilitate


Turneul National de Fiscalitate si Contabilitate Modificari fiscal-contabile 2024

  1. CRAIOVA - 26 martie 2024
  2. TIMISOARA - 1 aprilie 2024
  3. CLUJ-NAPOCA - 2 aprilie 2024
  4. SIBIU - 3 aprilie 2024
  5. CONSTANTA - 9 aprilie 2024
  6. IASI - 15 aprilie 2024
  7. BUCURESTI - 19 aprilie 2024 + transmis LIVE
...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
conturi contabileevaziune fiscalaamenda


Data aparitiei: 20 Aprilie 2021
Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2023

Votati articolul "Corespondenta detaliata a conturilor. O singura inregistrare contabila incorecta iti poate aduce amenda de 4.000 de lei":
Rating:

Nota: 4 din 5 din 19 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Definitia intreprinderilor legate: clarificari aduse de MF

    • Ministerul Finantelor propune o noua definitie a intreprinderilor legate in contextul impozitarii microintreprinderilor, conform unui proiect de OUG publicat miercuri, 13 martie.  Prevederile urmeaza sa se aplice incepand cu verificarea incadrarii in categoria microintreprinderilor in anul 2024.  Aceasta propunere legislativa clarifica aplicarea regulior fiscale, mai ales in contextul aparitiei confuziilor generate de prevederile OUG 115/2023 (art. 47 alin...» citeste mai departe aici

  • Salariat cu norma intreaga si titular PFA: studiu de caz privind plata CASS

    • Conform Codului Fiscal, in anul 2024, PFA trebuie sa plateasca la stat un impozit in cota de 10% din venitul net, atat pentru activitatile din sistem real, cat si pentru cele cu norma de venit. Diferenta este la PFA in sistem real, pentru care din acest an si CASS devine cheltuiala deductibila (pana acum intra doar CAS-ul in facilitate). Acest lucru inseamna ca din venitul net se scade CAS-ul si CASS-ul. Salariat si titular PFA 2024 - studiu de caz ...» citeste mai departe aici

  • HORECA in 2024: legislatie explicata si monografii contabile

    • HoReCa este, fara niciun dubiu, un sector vital al economiei, cu o pondere majora, alaturi de comert si transporturi, la cresterea PIB. Este un adevarat barometru care reflecta mai precis decat orice statistici disponibilitatile de consum si, implicit, nivelul de trai al populatiei. Si tocmai din cauza importantei sale, acest sector este vizat adesea de modificari legislative care aduc fie restrictii, fie facilitati, fie noi proceduri sau noi taxe si impozite. Iar t...» citeste mai departe aici

  • Retur produse vandute: monografia contabila aplicabila atat pentru vanzator, cat si pentru cumparator

    • Societatea AbaProd SRL, avand ca obiect de activitate productia de imbracaminte, platitoare de impozit pe profit si TVA, a livrat catre Eva SRL produse finite cu incasare pe masura vanzarii, in doua transe: o livrare in luna decembrie N-1, in valoare de 1.000 lei + TVA (cost de productie 600 lei) si o livrare in luna ianuarie N, de 2.000 lei + TVA (cost de productie 1.400 lei). In luna ianuarie, clientul a achitat contravaloarea a 50% din produsele vandute. In luna iunie N, clientul i...» citeste mai departe aici