email
Calculatia (corecta) a Costurilor - Studii de caz si noutati legislative

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"Calculatia (corecta) a Costurilor - Studii de caz si noutati legislative"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 aspecte pe care angajatii moderni le vor de la birourile viitorului

4 aspecte pe care angajatii moderni le vor de la birourile viitorului
loc de muncacarieraviata profesionala

Angajatii moderni sunt tot mai experimentati, bine pregatiti si cu o dorinta de a aduce schimbarea in orice loc ar fi, fara a se speria de provocari. Pentru ca nu sunt dispusi sa isi compromita valorile, ei cauta companii cu valori similare, care investesc in imaginea de brand si in proiectele pe care le detin in portofoliu. 

Astfel, la toate aceste schimbari care vin din partea resursei umane, angajatorii sunt nevoiti sa investeasca in transformarea birourilor si a experientei de munca in sine. Mai jos, sunt patru aspecte pe care orice angajat modern le cauta la birourile viitorului. 

1. Flexibilitatea muncii

Una dintre cele mai mari schimbari care impacteaza campul muncii este legata de flexibilitatea pe care angajatii o cauta nu doar pentru program, ci si pentru intreaga experienta de munca. 
Posibilitatea de a alege intervalul de munca este apreciat atat de angajatii vechi, cat si de noile talente pe care angajatorii doresc sa le includa in organigrama. Spatiile de birouri trebuie sa imbine utilitatea si confortul, astfel incat fiecare angajat sa isi gaseasca inspiratia, atunci cand lucreaza de la birou.

2. Tehnologii de ultima generatie

Asigurarea echipamentelor performante pentru munca este o practica ce nu se va demoda niciodata, indiferent de schimbarile aparute. Insa angajatii moderni se asteapta la mai mult decat a avea un laptop si casti performante. Tehnologiile de ultima generatie trebuie sa existe si in cadrul spatiului de munca, de la organizare pana la siguranta sanitara. 

Biroul trebuie sa fie un mediu de lucru sanatos, iar un pas in aceasta directie poate fi monitorizarea inteligenta a principalilor parametri din spatiile inchise, precum:

  • calitatea aerului
  • nivelul temperaturii
  • nivelul umiditatii
  • concentratia de CO2
  • nivelul de aglomeratie
  • calitatea apei

Ajustarea starii de sanatate a cladirii birourilor la un nivel sustenabil de performanta va ajutaangajatii sa simta ca spatiul unde isi desfasoara munca este unul care le ofera protectie sanitara, ceea ce va face ca acestia sa aiba o experienta de lucru placuta si sanatoasa. 

3. Aplicarea si sustinerea practica a principiilor sustenabilitatii

Angajatii moderni acorda o si mai mare importanta relatiei pe care o au cu mediul inconjurator, iar aceleasi asteptari le au si de la companiile unde lucreaza. Nu mai este suficient ca la birou sa existe cosuri separate pentru colectarea selectiva a deseurilor, sisteme de iluminare LED si senzori de miscare. 
Astazi, companiile trebuie sa se indrepte catre gasirea solutiilor de a folosi energia regenerabila si catre aducerea naturii cat mai aproape de birou. Accentul pe lumina naturala, instalarea termostatelor inteligente, dar si plantele din birou, precum si spatiile verzi din afara acestuia contribuie la un interes crescut pentru nevoile angajatilor. 

4. Confort si relaxare

Confortul si relaxarea sunt alte doua aspecte care tin de angajatii moderni. Desi si inainte trebuiau sa existe, acum nevoia lor este tot mai accentuata. Acestea doua trebuie sa se regaseasca atat la birou, dar si in afara lui, ajungandu-se la un echilibru intre viata personala si cea profesionala. 

Sondajul realizat de Genesis Property, compania fondata de Liviu Tudor, arata ca 53,4% dintre angajatii romani considera ca interactiunea intre colegi in afara biroului creste productivitatea pe termen lung. Asadar, orice companie trebuie sa aiba spatii special amenajate pentru confortul si relaxarea angajatilor. 

Angajatii moderni sunt diferiti atat in viziune, cat si in modul in care privesc si efectueaza munca. Pentru ca angajatorul sa tina pasul cu principiile lor, acesta trebuie sa implementeze aspecte adaptate schimbarilor, asa cum sunt si cele de mai sus. 


Sursa foto: Shutterstock.com

NOUTATI din Legislatia Contabila

NOU: Verde la Contabilitate de excelenta!


REDUCERE 30% valabila ASTAZI la Cartea Verde a Contabilitatii + Cartea Verde a TVA

Lansam aceasta provocare tuturor contabililor! Este valabila doar 48 de ore!

Venite la pachet, cele doua lucrari iti asigura:
• cunoasterea profesionista a legislatiei fiscal-contabile;
• eficienta sporita in munca de zi cu zi, solutiile de care ai nevoie, pe loc;
• siguranta aplicarii corecte a legislatiei specifice, solutii verificate agreate de ANAF;
• protectie maxima impotriva amenzilor ANAF;
• economie de timp, bani si efort.

ATENTIE! Stocul numara doar 500 de pachete! Cererile sunt onorate in ordinea primirii si in limita posibilitatilor! Actioneaza ACUM!

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
loc de muncacarieraviata profesionala


Data aparitiei: 28 Februarie 2023

Votati articolul "4 aspecte pe care angajatii moderni le vor de la birourile viitorului":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Baza impozabila a veniturilor unei microintreprinderi: venituri incluse vs. excluse

    • SRL-ul platitor de impozit pe veniturile microintreprinderilor este forma pentru care opteaza adesea antreprenorii atunci cand deschid o afacere. Un aspect important in acest caz este baza impozabila a veniturilor unei microintreprinderi. Pentru a clarifica situatia, prezentam in continuare de ce venituri se tine cont la plata impozitului si care sunt cele excluse, potrivit ultimelor modificari.  ...» citeste mai departe aici

  • Politici Contabile esentiale pentru orice firma - 42 modele editabile

    • Politicile contabile influenteaza dimensiunea rezultatului contabil, a elementelor bilantiere si, ca o consecinta, valoarea indicatorilor economico-financiari. Ele trebuie alese astfel incat sa reflecte cat mai fidel imaginea firmei. Modificarea politicilor contabile poate fi efectuata numai la inceputul unui exercitiu financiar si doar daca apar schimbari legislative sau daca noile politici ofera informatii mai relevante si mai credibile referitoare la operatiunile firmei. In rest,...» citeste mai departe aici

  • Control ANAF. Model de contestatie impotriva unei decizii de impunere

    • Contestatia este o cale administrativa de atac si nu inlatura dreptul la actiune al celui care se considera lezat in drepturile sale printr-un act administrativ fiscal. Contestatia se depune in termen de 45 de zile de la data comunicarii actului administrativ fiscal, sub sanctiunea decaderii. Daca in actul administrativ fiscal nu au fost mentionate: posibilitatea de a fi contestat, termenul de depunere a contestatiei si organul fiscal la care se depune contestatia, ...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba in 2023!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"Calculatia (corecta) a Costurilor - Studii de caz si noutati legislative"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X