email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noutati fiscal-contabile 2020. Adrian Benta dezbate problemele majore cu care se vor confrunta firmele dupa reluarea activitatii

Noutati fiscal-contabile 2020. Adrian Benta dezbate problemele majore cu care se vor confrunta firmele dupa reluarea activitatii
inspectie fiscalacheltuieli de protocolsponsorizareimpozit pe profit

Mediul de afaceri din Romania se pregateste pentru reluarea activitatii dupa starea de urgenta. In aceasta perioada, multi antreprenori au incercat sa se adapteze noilor conditii, sa se reinventeze si sa aplice pentru facilitatile oferite de Guvern. Din pacate, provocarile nu se incheie aici pentru companii pentru ca vor aparea in continuare aspecte legislative sensibile care trebuie tratate cu atentie. 

Adrian Benta, unul dintre cei mai apreciati consultanti fiscali din Romania, dezbate problemele majore cu care va veti confrunta in urmatoarele luni, in perioada de reluare a activitatii post-coronavirus.

Adrian Benta este un specialist recunoscut pentru acuratetea si ingeniozitatea solutiilor fiscal-contabile pe care le ofera, un profesionist solicitat permanent de mass media (ziare, televiziuni) pentru a comenta aspectele legislative sensibile cu care se confrunta mediul de afaceri.

Noutati fiscal-contabile 2020: cum puteti sa participati la webinarul sustinut de Adrian Benta?

Webinarul sustinut de expertul Adrian Benta le permite antreprenorilor sa afle ce se va intampla pe termen mai lung in economia romaneasca din punct de vedere fiscal-contabil. Astfel mediul de afaceri va putea sa ia din timp anumite masuri care se vor dovedi salvatoare la momentul potrivit.

Cum se desfasoara?

Prin intermediul calculatorului. Trebuie doar sa va instalati comod acasa in fata calculatorului/laptop-ului si sa va conectati pe baza de username si parola pe platforma www.webinar.rs.ro (veti primi datele de acces prin e-mail, imediat dupa confirmarea platii).

Cat dureaza?

100 de minute
 

Teme vitale abordate in cadrul webinarului

  • Analiza principalelor modificari normative din ultima perioada
     
  • Elementele minime pentru:

a) incetarea unor locuri de munca cu intrarea salariatului in somaj
b) somaj tehnic si zile libere platite pentru suspendarea activitatii de invatamant

  • Dezvoltarea comertului electronic. TVA pentru servicii comunicate electronic, servicii IT. Exceptiile de la regulile generale pentru locul prestarii de servicii. Alte elemente importante din domeniul TVA. Hotarari remarcabile ale Curtii Europene de Justitie in domeniul TVA.
     
  • Impozitul pe venitul microintreprinderii. Noile reguli privind acordarea de sponsorizari cu facilitati fiscale. Aspecte cu risc fiscal, decontarea cheltuielilor personale ale participantului la societate de catre microintreprindere.
     
  •  Cheltuieli de protocol, sponsorizari, provizioane analizate din perspectiva impozitului pe profit.
     
  • Impozitul datorat de nerezidenti. Notiunea de redeventa. Redevente generate de descarcarea de pe internet a unor fotografii, fisiere text, schite, fisiere audio, template.
     
  • Etapele unei inspectii fiscale. Drepturile si obligatiile contribuabililor. Sustinerea verbala a contestatiei, rezultate mai bune decat sustinerea scrisa a contestatiei.
     
  • Optimizari fiscale pe seama cheltuielilor cu salariile. Decontarea de catre angajator a unor cheltuieli ce nu sunt avantaje de natura salariala.
     
  • Facilitati fiscale generate de alte acte normative decat cele prevazute in Codul fiscal.
     

Haideti la o intalnire online cu unul dintre cei mai apreciati consultanti fiscali din Romania!


de Ghinea Viorica

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
inspectie fiscalacheltuieli de protocolsponsorizareimpozit pe profit


Data aparitiei: 13 Mai 2020
Ultima actualizare: 28 Mai 2020

Votati articolul "Noutati fiscal-contabile 2020. Adrian Benta dezbate problemele majore cu care se vor confrunta firmele dupa reluarea activitatii":
Rating:

Nota: 2.9 din 5 din 5 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii