email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arta contabilitatii: Beneficii si castiguri dupa ce angajati primul salariat

firma de contabilitatestagiarcontabilprofesia contabilaprimul angajat

La inceput de drum cu firma de contabilitate? Va doriti sa va extindeti, dar nu stiti daca e inca momentul potrivit? Va e teama sa nu faceti costuri inutile care sa nu se acopere in timp?

Aceasta este una dintre cele mai importante decizii, spune Edward Mendlowitz pentru AccountingToday si ar trebui luata in functie de obiectivele profesionale pe care le aveti. 

Daca va doriti sa construiti o afacere pornind de la profesia contabila, atunci e important sa angajati pe cineva cat mai devreme ca sa puteti demara mai usor. Daca vreti sa va castigati traiul prin aceasta profesie, atunci nu e cel mai intelept sa asteptati pana cand acumulati mai multa munca decat puteti gestiona de unul singur. 

Exista, desigur, si varianta parteneriatelor. Daca va aflati intr-un astfel de context, decizia trebuie sa apartina amandurora, chiar daca e mai usor sa luam de unii singuri astfel de hotarari. Sigur ca angajarea cuiva inseamna costuri lunare mai mari, asa ca asigurati-va si ca aveti ce munca sa ii dati noului salariat. 

Exista trei tipuri de salariati pe care ii puteti angaja, spune Mendlowitz: un contabil, un stagiar si un administrator. 

Recomandarea lui este sa angajati pe cineva daca aveti suficienta munca incat asta sa ii tina ocupati macar jumatate din timp. Asta o sa va elibere de un sfert sau o treime din munca dumneavoastra fiindca la inceput nu vor fi chiar eficienti. 

Dupa circa doua luni insa, ar trebui sa faca munca la fel de eficient ca dumneavoastra, astfel ca veti avea cu jumatate mai putina munca de facut si ii veti putea delega si noi sarcini care apar pe masura ce afacerea creste. 

Aceste costuri se vor acoperi in timp, inclusiv datorita faptului ca pozitia dumneavoastra va creste in ochii clientilor si puteti astfel chiar sa mariti tarifele mentionand ca aveti si un salariat de platit. 

E in natura omului pentru un client sa creada ca oricat va platesc, suma merge direct in buzunarul dumneavoastra (in vreme ce ignora cheltuielile profesionale si cele pe care le presupune un spatiu), atrage atentia  Edward Mendlowitz. Tocmai de aceea clientii cred ca ar trebui sa va plateasca cu cat mai putin posibil. Cu toate acestea, din momentul in care aveti si un angajat, clientul va intelege ca aveti cheltuieli in plus si relatia se va schimba in avantajul dumneavoastra. Acest lucru nu se va intampla imediat, dar va evolua pe masura ce veti ajusta si mari tarifele.

Un alt beneficiu al angajarii cuiva este nevoia de a sistematiza procesele, de a fi mai organizat, astfel ca veti avea mai mult timp pentru intalnirile de afaceri, pentru consultanta si pentru a va gandi ce puteti face mai mult pentru clientii dumneavoastra. Veti avea mai mult timp pentru marketing si pentru a cere recomandari. Veti avea, totodata, o afacere si nu doar practicarea meseriei de unul singur.

 


de Ioana Andreea Pavel

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
firma de contabilitatestagiarcontabilprofesia contabilaprimul angajat


Data aparitiei: 11 August 2017
Ultima actualizare: 17 August 2017

Votati articolul "Arta contabilitatii: Beneficii si castiguri dupa ce angajati primul salariat":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X