email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa atragi copiii si parintii catre afacerea ta

Cum sa atragi copiii si parintii catre afacerea ta
parinticopiidesigncumparaturi

Copiii nu pot face cumparaturi singuri, dar acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa ii ai in vedere ca potentiali clienti. Studiile din ultimii ani au aratat ca cei mici au o influenta semnificativa asupra parintilor cand vine vorba despre cumparaturi.

 

Pentru un retailer mic, un magazin fara clienti poate insemna inceputul falimentului, de aceea este important sa atragi cat mai multi clienti si sa-i fidelizezi. Iar copiii care vin impreuna cu parintii la cumparaturi ar trebui sa faca parte din publicul tinta. Iata cum sa ii atragi catre afacerea ta:

 

Apeleaza la parinti influenceri

Astazi, a fi influencer vine la pachet cu o multime de avantaje si oportunitati. Din ce in ce mai multi parinti s-au facut remarcati in mediul online prin povestile despre copiii lor si sfaturile despre cresterea celor mici, devenind astfel persoane care pot influenta obiceiurile de consum ale celorlalti internauti. De aceea, daca vrei ca parintii si copiii sa faca parte din publicul tau tinta, este indicat sa incepi cu influencerii. Daca reusesti sa convingi unul dintre parintii influenceri ca afacerea ta merita sa fie promovata, iar produsele pe care le oferi merita sa fie cumparate, atunci vei reusi sa atragi cat mai multi parinti si copii in magazin.

 

E important ca afacerea ta sa se plieze pe nevoile acestora. De exemplu, daca ai un magazin alimentar, este indicat sa ai la vanzare si produse bio, deoarece tot mai multi oameni isi doresc sa consume alimente sanatoase, chiar daca acestea sunt uneori mai scumpe. Totodata, este important sa inspiri incredere celor care trec pragul magazinului. Ofera-le intotdeauna bonul de la casa de marcat, ajuta-i sa-si puna cumparaturile in plase si ofera-le sfaturi sau indicatii doar atunci cand iti cer, pentru a nu se simti agasati.

 

Ofera mostre din cele mai sanatoase produse

Copiii iubesc sa primeasca gustari, mai ales daca sunt infometati sau plictisiti dupa o zi intreaga de cumparaturi. Interesul parintilor este ca cei mici sa consume doar produse sanatoase, cum ar fi cele fara zahar sau fara carbohidrati si fructe. Asadar, ofera-le celor mici mostre din produsele bio pe care le ai la vanzare si, pentru a le starni si mai mult interesul, povesteste-le de unde provine fiecare dintre acestea si cum au ajuns pe rafturile magazinului. In acest sens, este recomandat sa prepari in fata lor produsul pe care vrei sa il oferi. De exemplu, daca este ziua in care oferi mostre din sucuri naturale, invita-i sa vada cum se transforma fructele intr-o bautura sanatoasa. Sau cum, cu ajutorul unor feliatoare mezeluri, poti taia carnea pentru a prepara cele mai bune sandvisuri. Copiii iubesc povestile si descoperirile de orice fel, inclusiv cele din spatele unei gustari delicioase.

 

Amenajeaza un loc de joaca

Daca cei mici vor sti ca atunci cand ajung la magazin se pot relaxa intr-un colt al copiilor, interesul lor pentru a merge la cumparaturi ar putea creste considerabil. Zonele de joaca reprezinta o modalitate excelenta de a-i tine pe copii ocupati in timp ce parintii fac cumparaturi. Fara sa mai aiba de-a face cu nerabdarea celor mici, parintii ar putea petrece mai mult timp in magazin, ceea ce ar insemna vanzari mai mari. Este important sa stabilesti de la inceput cine va avea grija de copii: fie un angajat al magazinului, fie unul dintre parinti.

 

In cele din urma, nu uita de imaginea magazinului. Designul acestuia ar putea functiona ca un magnet pentru parinti si copii. De aceea, este important sa afisezi la intrare un poster atractiv, poate cu unul dintre cele mai indragite personaje din desene animate care sa prezinte ofertele zilei.


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
parinticopiidesigncumparaturi


Data aparitiei: 18 Martie 2020

Votati articolul "Cum sa atragi copiii si parintii catre afacerea ta":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X